Бонуси за залози | Онлайн залагане

Тук съм ви подредил бонусите за залози в интернет и съм ви споделил по няколко думи за коефициентите в сайтовете.

Това е сайтът на бетфеър. Сайтът е доста нестандартен и на мен ми бяха нужни около два дни да свикна с начина по който са представени залозите и по който се работи в страницата. Въпреки всичко обаче ви го представям на първо място защото коефициентите които предлагат са ненадминати. Абсолютно никъде другаде не съм виждал толкова добри коефициенти.

bet365_logo_bg

На второ място ви предлагам сайта на бет365 в който можете да вземете моментален бонус от сто лева за залози и стотици левове за всички останали игри които предлага сайта. Това поне за момента е номер едно страницата за залози в интернет пространството за мен. Коефициентите им са много стабилни, а освен това предлагат куп промоции, една от които е да ви връщат парите от всеки мач завършил 0 на 0. Трябва да прочетете информацията в техния сайт за да разберете пълните изисквания на сайта, но честно ви казвам че те са моите фаворити. Друг бонус за залози е този на офсайдбет. Можете да вземете бонуса като натиснете на банера долу.

Залозите които ще намерите там са също толкова добри и разнообразни както в повечето сайтове за спорт и футболни залози, но отново тук можете да ползвате много проомции и бонуси.

Бететхоум е един от най-големите букмейкъри работещи в България. Сайтът работи от доста години на територията на страната и бе спонсор на Българския национален отбор по футбол. Те имат много широка мрежа в Полша и са един от основните сайтове там, както и в Австрия и централна Европа.

Ако и това не ви е достатъчно, ще ви предложа още един от основните сайтове за бонуси за залози на футбол и спорт. Това е страницата на Спортингбет. Там можете не само да играете, но и да залагате на живо на тенис, футбол, баскетбол, хокей, американски футбол и всички други спортове които ви интересуват. Надявам се да сте харесали нашите бонуси и да си изберете най-добрият бонус за спорт и залагания който намерите тук.