Всички групи на европейското по футбол 2020 – моите прогнози

Тук съм ви подготвил по малко информация за всички групи от европейското по футбол тази година и моето мнение за всяка от тях

В Група А са отборите на:

Полша Русия Чехия Гърция

Тази група не изглежда много силна, но именно това я прави интересна. И четирите отбора не са сочени като големи фаворити за спечелване на първенството, но в същото време и четирите имат някакви шансове да продължат към следващата фаза на турнира. Русия и Чехия определено са двата фаворита в групата, но домакините от Полша могат да изненадат и да се възползват от домакинското си предимство, а за Гърците нищо не казвам след като тотално ме шашнаха преди няколко години със спечелването именно на тази титла против всичките ми прогнози. Втората група на европейското е Група B (група Б)

Холандия Дания Германия Португалия

Една от групите с три големи фаворити. Както Германия, така и Холандия са с много високи очаквания от това първенство. Отборът на Португалия разполага с някои от най-големите звезди на футбола, така че единствено от Дания не очаквам някакви големи чудеса, но кой знае…. Третата група е Група С (група В) на европейското. Пълната програма на групата и на цялото първенство можете да намерите като натиснете на програмата на европейското по футбол 2012

Испания Италия Ирландия Хърватия

Испания влизат като големи фаворити. За това писах вече няколко пъти. Въпреки това обаче, лично аз смятам че не са чак толкова големи фаворити колкото всички букмейкъри предлагат. Има няколко големи отбора които имат големи шансове да спечелят. Испания Италия и Хърватия са големите фаворити в тази група, като Испанците и Италиянците имат големи претенции и ще се борят за първото място. Група Д D е съставена от следните отбори:

Швеция Англия Украйна Франция

Всички отбори от групата имат шанс да продължат напред. Англичаните и Французите традиционно влизат в първенството с огормни очаквания, но ще видим дали традиционно ще ни разочароват и ще останат с празни ръце. Лично аз съм фен на Англия откакто се помня, но до сега не си спомням да не съм останал разочарован…..