zakon-za-hazarta-2012

В кои сайтове за залози е законно да се играе от България според закона за хазарта

След като миналата седмица бе приет закон за хазарта от 2012 година, идва въпроса в кои сайтове е законно да се играе в момента. Информацията която четете тук е актуализирана на 20ти март 2012 година. Както може би сами сте забелязали до момента няма никакви проблеми с абсолютно никой от известните ни сайтове. Това е така, защото има гратисен период в който законът трябва да бъде обнародван в държавен вестник, а след това ще мине още малко време докато сайтовете получат лиценз за извършване на дейност в страната.

В кои сайтове за залози е законно да се залага в момента?

Както вече ви казах, до момента няма нито един издаден и посочен в сайта на комисията по хазарта лиценз, така че ще ви кажа какви са слуховете до сега.

Слуховете гласят, че следните сайтове са най-вероятните кандидати за Български лиценз за залози и хазартна дейност.

  1. Първият сайт за който се говори че ще вземе лиценз е този на ефбет. Можете да видите сайта като натиснете на банера и вземете бонусите които предлагат.
  2. Другият сайт за когото почти всеки който е в областта на залозите твърди че ще вземе лиценз, това е сайтът на унибет. Както знаете унибет са една от най-сериозните компании за спортни залагания и хазартни игри в света, така че напълно в реда на нещата е да вземат лиценз, но както няколко пъти вече ви казах, това е информация която се базира само на предположения и слухове. Фактите са че до момента дори не е известна крайната формулировка на закона за хазарта, така че няма как дори самите букмейкъри да потвърдят или отхвърлят със сигурност дали ще вземат лиценз.
  3. Ще вземе ли bet365 лиценз за хазартна дейност на територията на България? Лично аз не се съмнявам че те ще направят всичко възможно да вземат лиценз за България, тъй като са един от най-големите и известни букмейкъри които работят на територията на страната за момента. Бет365 са може би най-обичаният букмейкър от българите и предлагат едни от най-добрите условия за залагане не само на българския пазар но и в целия свят. Аз съм един от най-големите им фенове и искрено се надявам да успеят да получат лиценза за спортни залагания и да ни радват още дълго време с техните бонуси и перфектна работа в сферата на хазарта.

Има ли забранени сайтове за залози в България. Има ли позволени спортни сайтове от чужбина.

Кои чуждестранни сайтове за залози работят в България.

В кои от сайтовете за спортни залози и футболни залагания е легално и позволено да се играе в момента от България.