zakon-za-hazarta-2012

В кои сайтове ще може да се залага когато влезе в сила закона за хазарта през юли 2012?

Пиша статията на 23ти март 2012 година. Надявам се информацията която четете тук да остане вярна и след приемането на закона, но за най-прясна и точна информация винаги се консултирайте с нашия сайт. Тук ще следим целият развой не само по приемането и влизането в сила, но и по изпълнението на новия закон за хазарта 2012.

До момента е ясно че законът за хазарта ще влезе в сила от 1ви юли 2012 година.

Засега няма от какво да се притесняваме и можем да си караме по старо му. След първи юли обаче, ще трябва много сериозно да се заинтересовате къде точно и в кои сайтове все още може да се залага от България.

Шефът на комисията по хазарта съобщи преди няколко дни, че смята че най-големите букмейкъри и фирми предлагащи онлайн залози и хазартни игри няма от какво да се притесняват. За момента някои от водещите компании за залози са следните:

Това е сайтът на бет365. Компанията е регистрирана във Великобритания и това я прави една от най-сериозните компании за онлайн залози. На българския пазар те са най-добрите според мен до момента и се надявам това да е точно което шефът на комисията по хазарта е имал предвид. Разбира се това са само моите догадки за които ще имаме повече информация до няколко седмици. Друг интересен факт е че от сайта който виждате долу изпратиха на много клиенти писмо в което ги уверяват че ще направят всичко възможно да вземат лиценз за спортни залози: