bet365_logo_bg

Добър ли е сайтът за онлайн залагания на Бет365

Залагам в интернет от около девет години и съм изпробвал почти всички страници за залагания които може да ви дойдат на ум. Бет365 ми прави много добро впечатление. Сайтът е от ранка на Уилям Хил, който обаче няма версия на български. Българската версия на бет365 обаче е много добра, а дизайна и функционалността на сайта са без конкуренция.

Ок до тук звуча сякаш сайта е мой и само го прехвалвам. Затова ще се радвам ако споделите с мен личните си впечатления от тази страница. Лично аз играя там от около две години и половина и до сега не съм имал проблемни ситуации, но знам че никога не може човек да е на сто процента сигурен че няма да стане издънка.

За да вземете предлаганите промоции за футбол и спорт, просто натиснете на една от рекламите които виждате на bet365.com и се регистрирайте. Най-важното което казвам винаги на приятели и познати които се зарибяват по залагания и подобни неща е в никакъв случай да не прекаляват и да не се самозабравят.

Не искам да ви се бъркам във вашите неща, но аз не одобрявам едноръките пирати и ротативките и ви съветвам да не играете. Винаги съм смятал този тип казино машинки за много лошо нещо, но както вече казах това си е моето мнение. Може да изпробвате безплатно най – различни ротативки на rotativki.online и ще видите че макар и да печелите на някое завъртане то в крайна сметка винаги ще сте на минус.

Аз лично най-много обичам да играя покер или да залагам по няколко лева на английската Премиершип лига. Любимите ми отбори са Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Хаха, току що казах че са ми любими смъртните врагове от Ливърпул и от Манчестър, но имах предвид че са ми любими за залагане. Чета много за тях през седмицата и през уикенда слагам на над 2.5 гола или под или нещо подобно. Рядко залагам на 1 х 2, защото не ми харесват толкова много коефициентите.