Любимите ми залози на футболни мачове

Винаги търсете високите коефициенти за залагане на футболните мачове. В сайтовете които препоръчвам тук, можете винаги да намерите големи бонуси и високи коефициенти както и всички видове залози. Най-важните залози за футболни мачове са така наречените 1х2. Това е залогът за краен победител. 1 означава че домакинът ще спечели мача, х е равен мач, а 2 е победа за гостуващия отбор.

Следващият важен залог е под или над 2.5 гола. Обикновено шансът да се вкарат над 2.5 гола в един мач е около 2, което дава страхотен залог. Внимателно преценявайте защитата и нападението на отборите и използвайте редовно този залог в арсенала си.

Друг мой любим залог е 0 на 0 на полувремето. Това е залог с често висок коефициент, но за да го използвате печелившо трябва да имате опит в залагането на футболните мачове. Мачовете могат да бъдат внимателно прогнозирани от вас и да направите предположение дали първото полувреме ще бъде тихо или бурно.

В сайтовете които ви препоръчваме винаги намирате тези и още стотици типове залози.

Хандикап е друг важен залог. +1 хандикап означава че си представяте накрая на мача че отбора който има +1 е вкарал с един гол повече отколкото реално е вкарал. Например ако гледаме България срещу Англия и мачът завърши 1:1 в реалния свят, хандикап +1 за България би означавало че българия печели мача с хандикап +1 в измисления свят.

Важни залози са също броя на корнерите, червените и жълтите картони и т.н.

Има залог който казва че определен отбор няма да загуби. Това обикновено е залог 1х или 2х. Това означава че ако мачът е равен или вашия отбор победи, вие печелите залога си.

Какво означават единичния и множествения залог? Какво представляват комбинацията и системата?

Отделно от това можете да избирате между единичен залог, множествен залог или система. Единичният залог означава че ще сложите само на един единствен мач или на един единствен залог, например кой ще победи Ливърпул или Манчестър Юнайтед.

Множествен залог означава, че сте сложили на няколко мача едновременно. Например на Манчестър срещу Ливърпул освен това сте добавили че и Челси ще победи и сте добавили че и Нюкясъл ще победи. Трябва всички три мача да са както сте ги предсказали за да спечелите залога си.

Системите са малко по-сложни за обясняване. Когато изберете три или повече мача и ги играете в система, компютъра сам прави следните залози. Ако имате три мача, компютъра избира да сте познали първия и втория и ги слага в един залог, втория и третия и ги слага във втори залог и първия и третия и ги слага в трети залог. Тоест вие сте направили три залога.