Защо не се отварят сайтовете на bet365, bet-at-home, unibet и betfair след 18ти юни 2013 ?

Сайтовете на бет365 унибет и бетфеър, както и този на бететхоум и много други световноизвестни букмейкъри не могат да се отворят от България от 18ти юни 2013 година.

Защо не може да се отвори сайта на бет365 bet365 bet-at-home и другите големи сайтове?

Сайтовете не могат да се отворят, защото бяха публикувани в държавния списък на непозволени сайтове за залози и интернет доставчиците бяха принудени да спрат достъпа на хората живеещи в България до тези страници.

Сайтът, който виждате горе на нашата страница е един от малкото големи световноизвестни сайтове, които не са блокирани. Не мога да ви кажа какви критерии са използвали хората, които са решили кой сайт да може да се отваря и кой да не може.

Логиката, която използвам аз, би била да не се отварят малките китайски и азиатски сайтове, а големите световноизвестни сайтове да се отварят докато не се придвижи процедурата за издаване на лиценз, или поне докато хората си изтеглят парите от там, но кой съм аз че да споделям своята логика. Сайтът, който виждате горе на нашата страница е един от големите сайтове за онлайн залози, който може да се отваря, тъй като явно не е забранен и не се филтрира.

Защо не се отваря сайта на бет365 bet365 и bet-at-home и има ли начин да си изтегля парите?

Първо това са много големи световноизвестни сайтове за онлайн залози и лично аз съм 99% сигурен, че въпреки че решиха да ги филтрират, те ще направят всичко възможно да ви върнат парите, които сте вложили в тях. Не знам как ще стане това, но тъй като много мои приятели, които живеят в България имат този проблем, искрено се надявам това да стане възможно най-бързо. Всеки трябва да спазва законите в страната в която живее.

Аз живея тук в Англия и макар да съм българин спазвам английските закони. Без значение в коя страна се намирате в момента и дали живеете там постоянно или просто сте на екскурзия, винаги трябва да спазвате законите на страната в която се намирате.