Какво представляват живите залози?

Живият залог, както всички други видове залог представлява залагане на пари в букмейкърска къща, като се прави индивидуална прогноза за развоя на спортния мач. Ако играчът познае, той печели обратно, парите които е заложил плюс натрупаната печалба, размерът на която зависи от коефициента на който е заложил.

Коефициентите отразяват вероятността дадено събитие да настъпи. Колкото по-нисък е коефициентът, толкова по-вероятно е да се случи предсказаният резултат според букмейкъра, съответно колкото по-висок е коефициентът, толкова по-малка е вероятността да се случи гореспоменатото събитие.

В случай, че направеният от вас залог е грешен т.е. събитието на което сте заложили не е настъпило, ресултатът е че букмейкърът задържа парите ви. Най-разпространеният футболен залог е този за краен изход на срещата или както още го наричат залогът едно хикс две. Смисълът от него е че играча трябва да познае с какъв знак ще завърши мача. Винаги имаме три възможни развоя на срещата: победа за домакина (едно); равен резултат в края на мача (Х); и победа за гостуващия отбор (2).

Разбира се, това е само един от многото възможни развои на залога ви. Големите онлайн букмейкъри предлагат на своите клиенти феноменално разнообразие от видове залози. Като се започне със залози за точен резултат, брой тъчове и корнери и се стигне до брой смени, брой жълти, червени картони и дузпи и др.

Разнообразието наистина е смразяващо кръвта и би задоволило дори и най-големите играчи. Няма значение с какво намерение сте започнал да играете, винаги има възможност да се увлечете. Затова, е добре всеки човек да прецени риска от залозите сам за себе си и да не прави нито един залог, който не може да си позволи да загуби.


Как се правят онлайн залози на мачове?

Всеки онлайн залог на какъвто и да било спортен мач, започва с определяне на коефициентите за възможните изходи от мача. Статистически компании, които се занимават с изчисляването на вероятностите за спортните събития, предоставят информацията на букмейкърите и те преценят, как да оформят крайните възможности, които по-късно ще предоставят на своите клиенти.

Какво представляват живите залагания?

Живите залагания, представляват залози, които се правят не предварително, а по време на самият мач. Букмейкъра непрекъснато променя, спира за кратко и отново предоставя коефициентите и възможностите за извършване на даден залог. Повече информация може да намерите в помощната секция на букмейърите като например help-a на bwin тук или в сайта специализиран в информация и оферти за за живо залагане zalozi.live.

Залозите на живо са едни от най-интересните видове залози на спорт. Това се дължи на факта, че можем едновременно да гледаме спортното събитие, което ни интересува и в същото време да залагаме. Както във всяка друга сфера, така и в един футболен мач нещата се променят всяка секунда.

В сайта, който виждате горе предават голяма част от мачовете, които ме интересуват на пряко телевизионно предаване и правят още по-интересно залагането на живо. Разбира се трябва първо да видите дали изобщо е позволено да залагате на живо в страната в която се намирате, тъй като през последните няколко години законите за залагане се променят почти постоянно и почти навсякъде.

Къде са най-добрите залози на живо?

Tук отново зависи дали си търсите залози на футболни мачове, на баскетбол, бейзбол или нещо друго. Въпреки това, обаче повечето сайтове които предлагат най-добрите живи залози за един от посочените спортове, предлагат най-добрите опции и за останалите спортове които лично мен ме интересуват.

Следете винаги да залагате на живо само при наличието на добри коефициенти. Колкото по-ниски са коефициентите на даден залог, толкова по-малко пари печелите ако сте отгатнали резултата. Дори и малки разлики в коефициентите се натрупват ако играете редовно на живо. Това означава че минималните разлики в даден коефициент, могат да станат доста осезаеми ако се занимавате с това дълго време.

Залозите на живо, са най-интересните и повишаващи адреналина залози. Тук съм ви препоръчал сайтовете с най-добри залози на живо в целия свят.

Първият сайт който ви предлагам има невероятни спортни залози и по-специално залози на живо. Там можете да намерите почти всички мачове които ви интересуват в живо предаване с многобройни пазари за залагане. Предават не само английските и италианските мачове, но дори и мачовете в Бразилия и Аржентина могат да се залагат на живо.

Второто място което ще ви препоръчам за игра на живо, е един от най-известните сайтове за залози в нашата страна през последните няколко години.

Сайтът на бет365 е лидер в живите залози. Те предлагат стотици пазари за всеки важен мач и почти всички залози на живо които могат да ви дойдат на ум. Както обикновен, така и азиатски хандикап, брой на корнерите, залог без равен и т.н. всички тези живи залози намираме в техния сайт.

Пожелавам успех на всички залагащи както на живи мачове, така и на риска в живота като цяло :-).