depoziram-zalagane

Как да вкарам пари в сайтове за залози

В днешно време е доста лесно да се вкарат пари в сайтове за залози. Първо, трябва да си изберете един от топ сайтовете за залози, които виждате вдясно в нашата класация на залозите.

След като си изберете сайт и натиснете на него, ви остава само да се регистрирате и да следвате лесните стъпки за залагане. Пари могат да се вкарат в тези сайтове чрез Кредитна или Дебитна карта от почти всички банки. ОББ е една от малкото банки които не разрешават да се вкарват пари в сайтове за залози от техните карти.

Сега ще обобщя казаното до тук.

  1. Избирате си сайт от класацията ни, която виждате вдясно.
  2. Натискате на него и се регистрирате.
  3. Следвате инструкциите в сайта като натиснете на менюто „помощ“
  4. Трябва ви банкова сметка с кредитна или дебитна карта към нея в някоя от добрите банки.

Това е всичко което ми е необходимо за да вкарам пари в сайтовете за залози в интернет. Ако имате още проблеми и се чудите как да направите нещата които ви казах по-горе, просто използвайте помощта на сайтовете които ви показах.

Там ще намерите много добра поддръжка, която моментално ще ви окаже помощ и ще ви даде абсолютно точни инструкции как да вкарате пари в сайта им, все пак те са заинтересовани това да се случи и да ви спечелят за техен клиент.

Не се притеснявайте да ги питате за съвет какъвто и проблем да имате. Хората които работят в поддръжката там с радост ще ви отговорят в рамките на броени минути.