Къде са най-добрите коефициенти за залагане в интернет

Здравейте на всички. Отново направих проучване на коефициентите на всички големи сайтове за залози в интернет.

Разгледах сайтовете които работят с Български клиенти за да установя, къде са най-добрите коефициенти за залози на спорт в интернет пространството. Освен самите сайтове предледах и най – популярните сайтове за сравнение на коефициенти като одспедия, одспортал и бетмонитор, като за съжаление никой от тях няма версия на Български.

Останах много изненадан колко големи бяха разликите в резултатите между коефициентите на различните сайтове. На километри пред останалите сайтове са следните два сайта:

  1. Сайтът на Мелбет (актуален линк към който има на банера най-отгоре) е малко по-сложен от останалите сайтове за залози, но повярвайте ми, коефициентите там си струват на 100%. Ако сте нов при тях, може би ще ви трябват един-два дни докато свикнете с новите за вас коефициенти, но след като свикнете, ще печелите много повече отколкото в останалите сайтове, защото тук коефициентите са наистина ненадминати.
  2. Другият сайт който изкочи на светлинни години пред останалите по отношение на коефициентите е и моят личен фаворит и мястото на което аз играя най-много. Това разбира се е сайта на бет365. Както виждате почти навсякъде в сайта съм го препоръчал като най-добър сред сайтовете за залози в интернет.