zalozi-kucheta

Надбягванията с хрътки или гонките с кучета и залозите на тях

Хрътките са изключително бързи животни. Надбягванията на хрътки или както още ги наричат гонките с кучета са познати в много страни като аматьорски спорт, но в Англия, САЩ, Ирландия и Австралия, този род състезания са на професионално ниво и съответно в по-голямата си част се организират, съпроводени със спортни залози.

Англичаните са може би страната с най-големи традиции не само на този вид състезания, но и на конни надбягвания, както и на залози на футболни мачове. Един от най-големите и добри сайтове за спортни залози тук в Англия, е този, който виждате горе на нашата страница. Те предлагат страшно голям брой състезания с хрътки, конни надбягвания и почти всички футболни мачове, които могат да ви дойдат на ум.

Всяко надбягване с хрътки трябва да бъде ръководено по определен протокол, за да се избегнат манипулациите на резултатите. Въпреки това винаги има начин дадено куче да бъде повлияно и да не даде добър резултат, така че никога каквото и да ви казват не разчитайте на сигурна победа.

При надбягването с хрътки е премахната изцяло ролята на човека, като кучетата гонят изкуствена стръв, най-често изкуствен заек, по протежението на пистата за надбягване, докато пресекат финалната линия.

Всяка кучешка гонка продължава само броени минути и бързото развитие на този тип състезание ги прави изключително динамични и предразполагащи към пристрастяване. Ето защо трябва винаги да сте нащрек и да внимавате да не се пристрастите към подобен тип надбягвания не само с кучета и коне, но и към каквито и да било хазартни игри като цяло.

При дори най-малкото подозрение, че има възможност да се пристрастите трябва незабавно да преустановите подобен род занимания и то без абсолютно никакъв компромис.

Залаганията на надбягвания с кучета добиват все по-голяма и по-голяма популярност. Лично аз гледам доста реклами дори и по телевизията именно на този род състезания в последно време. Както може би вече знаете, ако четете редовно сайта ми, лично аз не съм от най-големите фенове на този тип състезания, но знам доста по темата, защото имам много голям брой приятели, които се занимават редовно с това.

Може би няма да учудя никого, като ви кажа, че най-добрите и големи сайтове за залози на гонки с кучета, са същите сайтове и букмейкъри, които са най-добри и сред залозите на футбол и спорт. Сайтът, който виждате горе на нашата страница е не само най-добрият сайт за залози на футболни мачове, но и може би най-добрият поне за мен, сайт за залагания на гонки с кучета тук в Англия, където живея аз.

Както знаете, Англия е място с огромни традиции както във футбола, така и в залагането на кучешки гонки. Гонките присъстват трайно като забавление през уикенда тук и лично аз мога да ги сравня до голяма степен с надбягванията с коне, но при хрътките е елиминиран тотално ефекта на човека, защото при тях няма жокей който да направлява кучетата, а всичко зависи от самото животно.

Разбира се никога не можем да бъдем сигурни, че дадено състезание не е манипулирано, но най-доброто, което можем да направим е да играем на място на което се доверяваме. Аз живея в Англия и се занимавам със залози от повече от седем години. Има няколко неща, които винаги трябва да знаете за залозите и тук не говоря само за гонките с кучета, надбягванията с коне и футболните мачове, а за абсолютно всичко при което има голям риск.

Трябва да залагате само и единствено в сайтове, които са легални в страната в която живеете в момента. Много хора си мислят, че като живеят във Франция и съвсем замалко са в друга страна като Германия например, трябва да си спазват френските закони, но всъщност винаги трябва да спазвате законите на страната в която се намирате в момента. Освен това, най-важният съвет, който някой някога ще ви даде за залозите е никога да не залагате пари, които не можете да си позволите да загубите. В противен случай рискувате да попаднете в изключително неприятни ситуации.