Последни новини около новия закон за хазарта 2012

Както се очакваше, в петък бе окончателно приет и изнесен текста на новия закон за хазарта. Въпреки всичко обаче въпросите които имахме преди да излезе окончателния текст си остават неотговорени. Моята прогноза за развоя на събитията през идните 2 или 3 месеца не е никак добра, но както вече ви казах, все още предстои да получим отговори на най-важните въпроси –

Ще има ли лицензирани онлайн оператори, Това ще се отрази ли на коефициентите които получаваме,

Ще има ли монопол при спортните залози и казино игрите и т.н.

За съжаление до днес 03 април 2012 не само аз, но и абсолютно никой не може да отговори на въпросите си. Хората които имат малко повече информация я държат в пълна тайна, за да не се разчуе и това оставя останалите като вас и като мен с вързани ръце. Седим и си чакаме да се случи нещо, но никой не знае какво е то.

Както ви обещах, ще ви държа напълно в течение на нещата и ще ви давам цялата информация до която се докопам в реално време. Лошото, както вече споменах е, че абсолютно никой не дава никаква информация по въпросите които ни вълнуват. Дори ми се струва странно и преднамерено това толкова силно мълчание и информационно затъмнение по темата. Следете редовно сайта ни за да научите първи как ще повлияе закона върху залозите в интернет и покер игрите.