tempobet-logo-bg

Темпобет затваря за България от октомври 2012

Темпобет затваря от октомври 2012 година. През нощта на 24ти срещу 25ти септември от компанията разпратиха писма до клиентите си, че ще затварят за работа с българи след първи октомври 2012. Лично аз смятам, че това е доста кратък срок, но от фирмата заявиха, че ще имаме още 30 дни да изтеглим парите си от сайта.

Много хора се чудят къде можем да залагаме след затварянето на темпобет?

Това е сайтът на бет365, който е доста обичан в Англия и във Великобритания като цяло. Сайтът се гордее с постиженията си в сферата на футболните залози и спорта.

Сайтът на бетфеър е така нареченият сайт тип борса за залагане. Организиран е по-сложно от останалите страници, но коефициентите често пъти са добри поне според мен.

Темпобет затваря, но това поне за мен не е нито голяма изненада, нито голям шок. Честно да си кажа предвиждах подобен развой на нещата. Те се концентрираха върху българския пазар и сега затварят точно за този пазар. Моментът да затвори сайта съвпада и с посоченият от правителството срок за изготвяне на закон за хазартните оператори.

За момента няма повече ясното по нито един от въпросте които съм сигурен че си задавате. Следете редовно сайта ни, за да ви държим в течение с всичко което се случва в света на спортните залози.