Топ букмейкъри за Онлайн залагане в България

Това е една своеобразна класация на топ онлайн букмейкърите и залозите в интернет. Факторите които съм подбрал за най-важни в класацията, са: колко са високи коефициентите в сайта за залози, колко е добра поддръжката, дали сайтът е световно известен и сигурен и дали имат всички залози които ме интересуват, като отделно внимание обръщам на залозите на живо.

Винаги се двуумя кой от двата според мен най-добри сайтове да поставя на първо място в тази класация на топ онлайн букмейкърите. Това е причината в таблицата отстрани да виждате на първо място бет365, а тук да виждате на първо място EfБет. Давам ги на първо място, защото след приемането на новия закон за залозите, те бяха първите които излязоха с изявление, че ще дадат всичко от себе си да покрият изискванията за лиценз които влизат в сила от 1ви юли тази година.

bet365_logo_bg

Както ви казах вече стотина пъти, а може би дори повече, моята любима платформа за оналйн залози е бет365. Почти винаги използвам този букмейкър и гледам да се възползвам от абсолютно всички бонуси които ми предлагат.

Там вземате не само първоначалния бонус от 100 лева за нови клиенти и можете да гледате всички важни мачове наживо и да правите залози на живо на тях, но и коефициентите са сред номер едно коефициентите в света, а освен това администраторите на сайта никога не ви забравят и ви радват постоянно с какви ли не награди и промоции. Другите сайтове които искам да ви препоръчам по темата са:

Сайтът на бететхоум, който е един от най-сериозните топ онлайн букмейкъри в България и бе дългогодишен спонсор на националния ни отбор по футбол.

Това е страницата н бетфеър. Техните коефициенти са може би най-високите в интернет. Проблемът е единствено малко по-сложната структура на сайта им. Винаги когато препоръчвам на някого бетфеър искам да им обясня, че сайтът е малко по-сложно структуриран и са нужни няколко дни докато научите как работи и се ориентирате напълно в обстановката. Причината тук да ви го препоръчвам толкова силно обаче е, че въпреки сложната организация на сайта, коефициентите са толкова високи, че ако се научите да боравите с него, ще играете само там и в бет365. Един от сайтовете които не искам в никакъв случай да пропусна когато говорим за топ букмейкърите е този на унибет.

Унибет е един от най-големите букмейкърски сайтове и продължава постоянно да се разраства и подобрява.