betfair-borsa-bg

betfair затварят сайта си за България в края на 2012

Сайтът на Бетфеър е един от най-известните сайтове за залагане в света, но в края на 2012 година Betfair обявиха, че затварят сайта си за България. Причините не са ясни, но както обикновено има много спекулации и повечето сочат към новия закон за хазарта, който бе приет в България през 2012 година и сега вече се имплементира с пълна сила.

Сайтът, който виждате горе на нашата страница е най-добрият сайт за залози в Англия, но винаги трябва да сте наясно със законите в страната в която живеете. В България, новият закон казва, че ще има черен списък на забранените сайтове за залози. За момента все още няма такъв списък, така че това не е причината, поради която Betfair затварят сайта си за залози.

Има ли други борси за залагания на футбол освен Betfair?

Не бих ви препоръчал други, тъй като е особено важно според мен да играете в легални сайтове, които да са регистрирани на територията на Европейския съюз. Сайтът на Betfair спира работата си за България и предполагам че ще бъде последван и от други сайтове, които скоро ще ограничат достъпа си за българи.

Повече информация за борсата на залози на Betfair може да намерите на сайта за Betfair BG – раздел борса., където е обяснено как се залага в betfair exchange, какво е LAY и BACK и актуална информция за статуса и.