Класация на покер сайтовете

Класацията на покер сайтовете която ще намерите тук сме направили според това кои сайтове са най-големи, обслужват най-добре клиентите си и къде може да се печели сравнително добре от игра на покер. Първият сайт който ще ви представим е този на покер старс, където можете да играете огромни турнири с много големи наградни фондове. Предимствата на сайта са че там има страшно много играчи и винаги можете да намерите това което търсите. Недостатъка е че има доста добри играчи, а дори и новите които играят там имат известен опит в покера.

250x165-3700073

Вторият сайт в класацията ни е този на бет 365. Тук важи точно обратното което казах по-горе. Сайтът е по-малък с не толкова много играчи, но тук има много начинаещи и такива които са дошли да залагат на спорт, а са решили да се пробват и на покер. Натиснете на банера долу и можете да използвате всички бонуси, както за спортни залагания така и за покер и за останалите им игри.

Тук за напреднали играчи е доста добро място да оптимирате печалбите си.

Следете редовно нашият сайт и ще намерите много полезна информация за покер сайтовете и за това как да подобрите играта си.