super_bowl_2013

Super Bowl 2013 Финалът на сезона по Американски Футбол

Тази година финалът на най-голямото спортно събитие е между отборите по американски футбол на Гарваните от Балтимор Рейвънс и Сан Франциско 49. Както знаете този мач е най-гледаното и най-комерсиално спортно събитие от много години насам. Всяка година финалният мач от сезона по американски футбол се гледа от над милиард зрители по целия свят.

Къде мога да се гледам мача от Супербола 2013?

Super Bowl 2013 можем да гледаме по телевизията на Нова Спорт.

В колко часа ще започне Супербол 2013 тази година?

Предаването по нова спорт ще започне в 1 часа през нощта, а в 0 часа ще стартира студиото преди началото на мача. Това отговаря на 6 часа Източно Американско време.

Къде можем да залагаме на мача от супербола?

Най-доброто място за залози на супербола за мен самия е сайта, който виждате най-горе на нашата страница.

В кой ден ще бъде мачът от Super Bowl 2013?

Мачът ще бъде късно през нощта в неделя срещу понеделник. Супер болът ще се играе от 01:00 българско време и ще го предават в пряко предаване по Нова Спорт. Това е телевизията която е закупила правата за излъчване за България.

На коя дата ще бъде мачът от Супер Боула 2013?

Мачът от супербола ще се играе през нощта на 03ти февруари, срещу 04ти февруари 2013 година. В Америка има традиция такива големи събития да се организират в неделя. В кой град в САЩ ще се играе финалния мач от сезона по американски футбол? Финалът ще се играе в Луизиана Ню Орлеанс. На кой стадион ще се играе мачът? Стадиона е Мерседес Бенс Супердом. На този стадион играят Светците от Ню Орлеанс. Колко души има на стадиона? Продадени са много отдавна всичките над 73 хиляди билета за мача. Кои изпълнители ще пеят по време на паузите на Супер Бола 2013? Националния химн на Съединените Щати ще бъде изпят от Алиша Кийс, а другият голям изпълнител ще бъде Бионсе. Кой от двата отбора е фаворит в мача и се предполага, че ще спечели?

Тази година като голям фаворит е сочен отбора на Сан Франциско 49, но както знаем при американския супербол думата фаворит не означава абсолютно нищо. Тук наистина според мен всичко е възможно.